söndag, september 28, 2014

Många saker på gång just nu.......

Min hjärna sprutar idéer med sådan fart....att jag hinner inte med själv.

Tre par sockor + ett par pulsvärmare blev klara utan ansträngning...dom var så roliga att göra...
Ett par  tog jag kort på....men det dom andra missade jag totalt....men dom var gjorda i samma mönster ....Lilla Inger blev nöjd....dom kommer att värma hennes  fötter i vinter.

Nu har jag en liten babykofta på gång...... lilla Sessan Estelles kofta...det är många fel i mönstret...överkoppade varv...och felskrivet mönster på ärmarna...men dom delarna stickar jag efter eget huvud.....tur att man är van och vet hur en ärm ska se ut.
Koftan är en beställning.

Sen står flera par raggisar och väntar på sin tur.....

Grytlappar i parti och minut ligger också och väntar på att få bli gjorda...en det beställda och en del ska bli julklappar.

Lite pärlarbeten borde också göras....

Ja....inte är det brist på sysselsättning.

Ett pluss i det hela är att hissen är under renovering har stått still i 2 veckor och det blir säkert minst 2 veckor till.Jag bor 5 tr upp ....ner klarar jag hyfsat men UPP...ojojoj....det är jobbigt.
Så under dessa veckor så sitter jag i vår cafetéria och handarbetar. Inget ont som inte har något gott med sej brukar man ju säga.
Det blir mycke stickat/virkat.Det gäller bara att planera vad jag ska lägga i min kasse innan jag traskar ner för alla trappor.



 

1 kommentar:

  1. Ja nog har du mycket att göra alltid. Det är helt galet så mycket som rinner fram ur dina händer. Inte ens ett hisstopp kan få hejd på dig. Själv går jag på sparlåga. Har inte riktigt fått upp lusten och farten på topp. Men man får väl hoppas att det kommer.
    Heja dig Soili!

    SvaraRadera