måndag, januari 30, 2012

Mitt hemliga paket kom i dag.

Dessa härligheter avslöjade sej när jag öppnade paketet. Jag vet fortfarande inte vem den hemliga vännen är.
Paketet var postat i Södertälje,men det är inte alls säkert att det är där hon bor.

Tusen tack ♥♥ min hemliga vän.Tänk att det kan vara så kul att få nya nystan att klappa.
Trots mina modiga 74 år så har jag inte lessnat att klappa garn,och man kan lungt säga att jag har klappar MÅNGA NYSTAN under min levnad och fler lär det bli för än hänger gumman med.
Men jag tänker hålla mej borta från cafélivet på FB.Där råder kobra fasoner just nu.Hugger snabbt utan hänsyn.Det är ingenting för mej. Synd....för jag gillade verkligen cybercafé idén.
Jag säger bara ....uch och fy......trodde att handarbetande människor är trevliga människor,men så är inte fallet.Man lär så länge man lever....det är ett ordspråk som står sej i alla väder.

8 kommentarer:

 1. Hej! Jag har aldrig kollat stickkafét på FB och det var tydligen lika bra,,, jag är äldre än dig och hade tydligen inte heller passat in.

  SvaraRadera
 2. Oj, har aldrig märkt av några otrevligheter på stickcafét. Om det är så känns det väldigt trist. Har heller aldrig fått eleka kommentarer på bloggen heller. Trodde faktiskt att vi "garnmänniskor" hade bättre hyfs än att hugga på varandra.
  Sedan måste jag säga att skaffa sej en hemlig vän som skickar fina paket till sej måste vara ett bra sätt att pigga upp tillvaron :) Har inte vågat ännu, för jag är rädd att jag skulle glömma att skicka iväg någon månad, så jag håller mej till engångsbytena.

  SvaraRadera
 3. Hela världen är spottkobralik, inte bara cyberspace.... Jag tror det är ett sätt för många människor att klara sig - de tar för givet att alla är cyniska och ironiska och ger igen innan de har något att ge igen på. En tråkig utveckling men för många yngre är det vardagsprat och inget som de egentligen rår för tror jag. Fast jag tycker nog att det verkar lite jobbigt att sitta och skriva "elaka" saker samtidigt som man stickar eller virkar.... Jag får väl vara med nån gång och se hur det går till där.

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att höra men jag är inte förvånad. I FB överlag verkar det vara många som verka tycka det är okej att hoppa på folk bara för att man kan vara "anonym", man behöver ju aldrig träffa personen irl, alltså kan man säga elaka saker. Och det kan ju få förödande konsekvenser eftersom så många läser.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Nu är jag här och spanar in alla dina fina bloggar och alster du tillverkat. De små söta hundarna i ett par inlägg längre ner... Var har du fått tag på det mönstret. Såna vill jag också göra!!!
  Det var det sötaste jag sett på länge.
  Nu ska jag kolla vidare på denna bloggen lite.

  Du är välkommen till mig när du vill. Kram och hej!

  SvaraRadera
 6. Har aldrig provat på stickcafe på FB men vad tråkigt om det är så. men jag är bara 56 och jag hoppas jag kommer att fortsätta "klappa" garn för det älskar jag
  Ha en bra dag Kram Mona

  SvaraRadera
 7. Görel=Vad heter din blogg ????

  SvaraRadera
  Svar
  1. www.pyntochpyssel.blogspot.com

   Radera