måndag, september 12, 2011

Hinner nästan inte med och uppdatera min blogg.....

Det är full rulle på Facebook. Deras Stickcafé och Virkcafé är i full gång dygnets alla timmar(verkar det som)Nyfiken som jag är så måste jag ju kolla vad alla andra gör,och kommentera lite här och där.Ibland så hamnar jag på någon intressant blogg....och vips så har det gått flera timmar.Sen ska jag ju se till att mina stickningar och virkningar får sin beskärda del av tiden.

Då ska vi se vad jag har sysslat med......En stjärnfilt.Mönstret finns förklarat på Youtub.Garnet har jag köpt på Lindl någon gång i våras.Storleken är 50 cm från mitten till en spets.Passar nog bäst till en baby.Orkade inte virka den större.På sluttampen blev varven lite tradiga.Det störde mej lite att den inte blev randig,så den blev inte större än så här. Det är ska bli en halsduk har jag tänkt.Den blå delen kallas för krokodilvirkning,även den finns att finna på youtub.Har planer på och göra en väska i det här mönstret.....så småningom.



Mina krokande Finnkampsvantar blev klara.Fick repa upp tummen på den första vanten,gjorde den först enfärgat blå,men den blev inte bra,men nu är jag nöjd.






1 kommentar:

  1. härlig färg på vantarna! :)
    följa varann via bloglovin' ?
    - http://www.bloglovin.com/blog/2808752/becka-foto

    SvaraRadera