lördag, juli 23, 2011

Beslutsfattarvånda har drabbat mej.......

Alla dessa lappar måste också "trollasbort" bli något annat.En del är stickade i ren ull.Den högen får ligga och"mogna".Dom virkade är lite mer intressanta.
Kvällens handarbete kommer helt och hållet att styras av vad det är för program på TV.Något att titta på.....då ska det stickas......kanske lite mer små mössor annars blir det virkning.
Har en beställning på en liten manlig trädgårdsmus och lilla Esmeralda vill ha en rosa klänning,önskemål från hennes matmamma.

Och så den här sjalen.Fru Albertsson har virkat den och jag gillade mönstret.Mitt garn är (Idéna's Lagun 10 nystan) har en massa år på nacken,skulle bli en kofta men det bidde inte så.Det här är ju inte rätt garn till mönstret men det bryr jag mej inte om.
Det blir nog bra när den blir klar.Garnet ska ju användas.

Det räcker till flera sjalar.


2 kommentarer:

  1. Den sjalen är supersnygg!

    SvaraRadera
  2. Anonym10:05 fm

    Jag vet ju inte hur många lappar du har, eller hur stora de är... men filtar till Kongo har jag tänkt att virka av mina restgarner eller rättare sagt från mitt överblivna "garnlager" där allt möjligt har blivit över från allehanda projekt. Jag hittade till sidan "värma liten" ifrån din blogg och blev mycket betryckt av läsningen, speciellt när jag läste om mamman som lämnat sjukhuset med sin lilla nyfödda baby inlindad i tidningspapper. Tur att det finns organisationer som sköter insamlingar så man får möjlighet att hjälpa till med något i alla fall.
    Hälsningar virkpia

    SvaraRadera