söndag, november 15, 2009

Känner mej splittrad........Kan det vara en föraning om julstressen......brukar försöka undvika den om jag bara kan.Stressen alltså.
I allafall så har jag för mycke på gång just nu...i allafall i mitt huvud.

Har en massa idéer som far runt uppe i "hjärnkontoret"min ständing närvarande "sambo jaskabara"som bor bakom högra örat,han är inte glad kan jag säga.Han gillar inte att se en massa halvfärdiga stickningar som ligger och dräller lite överallt.
Men när man får en idé så vill man ju bara testa och sätta stickorna i idén,så den inte försvinner ...så att säga.
Lugnar ner"honom"med en espresso,sen är det bara att sticka vidare.
Har i allafall avslutat tre par pulsvärmare.Dom ligger och tar igen sej under fuktiga dukar.
Bild kommer när dom har "gosat"klart.


Nu ska jag ta mej ut i gråvädret .Grassa behöver ut och röra på se,så även jag.Hon gillar INTE när det är fuktigt och rått ute men det tar jag ingen hänsyn till.Ut måste man.
När hon har gjort sitt då tvärstannar hon och ser uppfodrande på mej med ögon som signalerar...nu är jag klar ,nu vänder vi hemåt.Men tji va hon bedrar dej......
Jag riktigt hör hur hon suckar.......och tänker.....
****Fröken på bilden är en Italiensk vinthund 33-38 cm mankhöjd. Väger bara c.a 3,5 kg
En Whippet är 10 cm högre större

1 kommentar:

  1. Ha ha ser att Grassa är väldigt lik Molly:-)) När man har gjort sitt är det dags att vända hemåt. Speciellt om det regnar, blåser, är mörkt eller otrevligt på annat sätt. Och jag måste erkänna, efter 8½ år har Molly lyckats ganska väl med att dressera mig:-))
    Usch, prata inte om stress. I mitt huvve sitter minst 5 gubbar som bara älskar att vråla och skrika om ofärdiga stickningar, pärlbroderi, nytt som man bara måste börja med,,,,,

    SvaraRadera