lördag, januari 05, 2008

BRRR.....Sa Casper,va kallt

Uch....va det blåser.Har varit på Husdjursmässan.Blev inte så mycke kort tagna.Jag är dålig på att ta kort,men några tog jag iallafall.
Det fanns en stor orm som man fick "låna"och vira runt halsen om man ville....och det ville man ju INTE.....så fanns det ju spindlar och råttor mm, Så fanns det Barbie klänningar?????Vad nu sådana har på en Husdjursmässa att göra???


Tjusiga Aror fastnade också på bild.Ena v dom heter Fia.
Detta är en angora kanin.Hade ingen aning om att dom var så stora.Ser ut som en stor leksakskanin.Det blev några bilder till men dom är oskarpa så dom får inte vara med här.
Stickning har det inte blivit så mycke av men i kväll ska jag parkera mej i soffan med min andra"Apsocka"hälen är redan överstökad.Fast jag har "krokat"ett par vantar,blev klara i går men dom hade så bråttom ut i kälkbacken så det blev inget kort på dom.

3 kommentarer:

 1. Kanske nån vandrande pinne vill ha en klänning?

  Kommers, kommers, kom och köp min konserverade gröt.. 'skrattar*

  SvaraRadera
 2. ja, Monica har fantasi ,hon... skulle se ut om de små vandrande pinnarna spatserade i sitt "akvarium" eller hur man nu hanterar dem ... När sonen var liten hade vi en enorm diskussion .. om att skaffa dessa ... men där tyckte jag gränsen gick ... försjutton man ser ju de m knappt .. men då hade ju en färggrann klänning varit bra,fniss....

  SvaraRadera
 3. Hahaha.....Vilken fantasi du har Monica.

  SvaraRadera