söndag, oktober 21, 2007

Här ska inte frysas!!!

Behöver inte frysa om fötterna ej heller om ryggen.I förrgår gjorde jag dessa tofflor.Hittade lovikka garn i en påse och garnet räckte precis till dessa tofflor.Mönstret ur garnstudios digra samling,finns även denna vecka i HJ.Jag gick inte riktigt efter mönstret eftersom garnet inte skulle ha räckt till skaftet,gjorde en liten virkad kant istället.

Så var det Ribbed Lace Boleron.Den är också klar.Trodde inte att den skulle passa mej.Men jag har stickat den i tjockare garn och tydligen så var det underförstått att jag skulle ha den, den värmer skönt om ryggen.Lite svårt att ta kort på sej själv,men min korpulenta rygg fastnade på bild.Fotade utan blixt(därav det gula skenet).Satt och stickade ett Pannband(Panta) i går kväll.Jag tror inte att jag kommer att använda den(ser inte klok ut i sådana makkapärer)men nu har ja en iallafall.Andra i familjen vill säker ha sådana

5 kommentarer:

 1. Visst är tossorna härliga! Jag har virkat fem eller sex par :) Enda problemet tycker jag är att få dom att stanna på foten. Men varmt och skönt är det!

  SvaraRadera
 2. Din rygg är vacker och kvinnlig:)

  Snyggt med grön kant på tofflorna, de gjorde hela bilden skön!

  Och pannbandet var fint!

  SvaraRadera
 3. När det gäller boleron så får man visa ryggen,framtill ser man inte mycket av hela skapelsen,bara lite på axlarna.Den värmer ryggen och det är huvudsaken.

  SvaraRadera
 4. Anonym1:41 em

  Hej
  Jag är din hemliga julklappsvän. Jag har lite svårt att hitta lämplig julklapp till dig. KHar du några önskningar på lämplig nivå som jag kan sätta tänderna i?
  /Julhemlis

  SvaraRadera
 5. Stickade tofflor av ditt finska mönster och gav bort dom igår till hon som beställt. Dom var perfekta till henne. Hon blev superglad....fast jag stickat så fult!

  SvaraRadera