torsdag, augusti 16, 2007

Restgarns projent.Försöker mej på en halsduk i hankmönster,som kommer från Brittmariel.Den jätte kul att göra.Så nu kommer mitt garnförråd säkert att minska en del.Har liksom tänkt mej att sticka mössor och halsdukar inför vintern.Tänker lämna dom antingen på Frälsis eller till Stadsmissionen.Båda ställena delar ut kläder till hemlösa,Hittade också ett mönster på en tossa,men dom jag gjort blev lite felvända när jag sydde ihop dom.Ska göra ett par till på rätt sätt.Om intresse finns så kan jag översätta mönstret.Hon som har skrivit mönstret säger att det är OK.Man får också sticka upp och sälja i mindre skala,typ marknader,och välgörenhet.Det är bra när dom skriver klart och tydligt vad det är som gäller för just deras mönster.

2 kommentarer:

 1. Hej du glada superduktiga stickerska!
  Jag är inne ofta på din blogg, om du kommer ihåg mig - Ingrid från Uppsala som älskar dina Bosniatofflor - den är så trevlig.

  Jag är mycket intresserad av att du lägger ut mönstret på de nya tossorna, de är ju jättefina! Går inte det så får du gärna skicka det till mig: insundequist@passagen.se

  Många goa hälsningar från en annan garnsamlare

  SvaraRadera
 2. Anonym4:33 em

  En till från Uppsala som besöker din blogg i princip varje dag :)

  Du kanske kommer ihåg mig som du hjälpte med krokning. Ha det bra! Hälsn. Ia

  SvaraRadera