söndag, april 29, 2007

Så var dom då klara./Vihdoinkin valmiit.


Jag fick till det med Ninjasockorna till slut.Första sockan var det inga problem med,men så var det de där med nummer 2.Den blev för liten 2 gånger?? Fråga mej inte hur jag gjorde,det vet jag inte,men mindre blev den.Jag hade samma maskantal och räknade varv,men det hjälpte inte.Men till sist så funkade det så nu är dom klara. Nu får vi se om dom blir godkända av den lilla beställaren.Den rätta färgen kommer inte riktigt fram på fotot.
No niin,vihdoinkin on ninja sukat valmiit.Kyllä minä taistelin niitten kanssa.Ensinmäinen sukka meni hyvin,mutta se toinen....pirskatti siitä tuli pienempi,tein uuden kaksi kertaa ,mutta pienempi siitä silti tuli.Kolmannen kerran kun yritin niin sain sen saman kokoiseksi.Mikä ihme minua vaivaa,kun melkein aina kun teen sukkia niin se toinen on pienempi.Täytyy kyllä ostaa pyöröpuikot sellaiset pehmeät,että vion tehdä molemmat sukat yhtä aikaa.
Nyt sitten jännää,että mitä se sukanomistaja sanoo kun saa sukat,saa nhdä huomenna.

2 kommentarer:

  1. De ser jättetuffa ut, visst måste de falla i god jord!?

    Och visst är det märkligt det där med räknande och att det ändå inte stämmer. Ett simpelt räknefel är helt ok, men det gör åtminstonne mej galen när jag inte begriper varför det blir fel.

    SvaraRadera