söndag, januari 21, 2007

Så har jag gjort det igen.....Fått slut på garnet....jag är nog världsbäst på det.'''suck'''Det är nog så när man börjar sticka av sina restgarner.Men i det här fallet är det ett Regia självrandande garn,så det är nog inte så stor skada skedd.Så jag börjar på ett nytt projekt med garn ur mitt restgarns lager,nu blir det ett par små knästrumpor på 2 stickor.Riktigt roliga att göra,mönstret är från ICA-kurirens"Sticka Sockor"den har nog sina år på nacken.
Storleken är till en ettåring,ganet jag stickar med heter Clown en blandning av bomull/ull

7 kommentarer:

 1. *ler*
  Men, visst kan det väl vara lite inspirerande att få slut på garnet sitt... Ja, då måste man in i butiken igen och då hittar man alltid fram till något nytt, hihihi... Ja, kanske bra OM man kommer till en garnbutik då också... och att man har pengar i plånboken att handla mer garn av, ;) Om inte annat till det man VERKLIGEN behövde det till, :p Klar fördel, kanske... Men, man kan få prata stickning med innehavaren en stund om så är också ;)
  Må så gott... värmländskan... kramis och sticka lugnt... och grattis till nya bloggen ;)
  Sjöbackas blogg

  SvaraRadera
 2. Grattis till din nya blogg. Ser jättefin ut

  SvaraRadera
 3. Du har fått till det snyggt här.

  SvaraRadera
 4. Söta sockor, på två stickor också:)

  SvaraRadera
 5. Ja Du , sånt kan hända ... Jag får indsipration när jag kollar in hos Dej .,.. kram, Elle

  SvaraRadera
 6. Ser ju jättefint ut här! Blogger är lätt att handskas med bara det laddar upp som det ska ;) Det är inte alltid det funkar tyvärr.... Härligt vintervitt vi fått nu va?? Det blir nog till att sticka lite sockar för mej oxå nu ;)

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg du har! Och massa fina saker i den! Det här Regiagarnet verkar ser ju jättefint ut!

  SvaraRadera