tisdag, juni 04, 2013

Nu packar jag första kartongen till Rumänien.


Det har samlats ett och annat.
Nu ska allt få resa vidare till Slättmissionens Hjälpande Hand i Skara.

7 kommentarer:

 1. JÖSSES! Hur i all världen har du hunnit få klart så mycket fint. Så mycket varmt och vackert. Man blir glad i hela kroppen.

  SvaraRadera
 2. Ja du Bibbi.....en del av detta har legat färdigt sedan i vintras.Små plagg är snabbstickade...som du vet.Du har så rätt i att man blir glad i hela kroppen.

  SvaraRadera
 3. Aha....då gör du som jag. Jag stickar hela tiden och får snart ihop ett litet lager. Men du gör många tröjor och det tar ju längre tid. Men så härligt det är att kunna vara med och göra skillnad.

  SvaraRadera
 4. Dom där tröjorna stickar man på några kvällar.Det är så befriande att sticka till välgörenhet....man behöver inte oroa sej över om plagget blir bra i storlek...det är bara att sticka på...en befriande känsla.Det har poppat upp så många bra och lätta mönster på senare tiden.I dag tog sonen med sej paketet...han sponsrar med frakten....det är ju inte precis gratis att skicka paket.

  SvaraRadera
 5. Anonym8:55 em

  Imponerad av din produktion!
  Roligt att du gillar mina enkla filtar och tack för du lämnade några ord hos mig!
  /Krajamaria

  SvaraRadera
 6. Anonym4:40 em

  Hej!
  Idag har jag packat upp ditt paket med alla de underbart fina sakerna!!!Tröjor,mössor,sockar,babytofflor o baby långbyxa .Helt fantastiskt!Det kommer att värma många små barn i Rumänien."Du vet väl om att du är värdefull"
  Tackkramar
  Slättmissionens Hjälpande Hand
  gm Ingrid Stridh

  SvaraRadera
 7. Vilken bussig son du har Soili. Då kan man ju säga att han också ägnar sig åt välgörenhetsarbete. Det är ju toppen! Var och en drar sitt strå till stacken på sitt eget vis.
  Hoppas du har en härlig fin helg Soili.

  SvaraRadera