torsdag, juli 12, 2012

Torsdagskvällens göromål.

Hittade dom här rutorna i en påse.Hade virkat ytterligare ett antal varv med alldeles för tjockt garn....inte snyggt så det blev froggat omgående.Jag behöver leta fram mera garn med ungefär samma tjocklek som i rutorna.så jag kan göra detta klart.Det ska nog bli en filt antar jag.Tror att Carolin garnet passat.Så har jag den häringa lilla väster på gång.Det är sista nystanet av det där bruna garnet.Blandar met vitt.
Mönstret är en Treochenhalvtimmes väst

4 kommentarer:

 1. hej jag var på dina hemtrakter igår och jag undrar en sak du som bor i solna var sjutton köper du ditt garn jag hittade ingen garnaffär just i solna annars gillar jag solna centrum jättemycket kram och ha en fin kväll Maria

  SvaraRadera
 2. Ja,det är tunnsått med garnaffärer.
  Vi har en garnaffär precis vid Centrum,den ligger mittemot Solna Stadshus på Centralvägen,inte inne i centrum,Ejes Garn heter den.Liten mysig affär,Det brukar vara stickcafé också,Varannan vecka onsdag,varannan torsdag.Man bör anmäla sej eftersom det är ont om plats.Det börjar igen i slutet på augusti.
  Så finns det en i Sundbyberg-Meijas Handarbeten,på Sturegatan.

  SvaraRadera
 3. En massa halvfärdiga saker har jag också liggandes.. En del vet jag knappt vad det en gång skulle bli..

  SvaraRadera
 4. Va fin 3-timmars västen blev.....visst är det kul att sticka till småfolket? Tack för dina alltis så rara ord hos mig..,Du gör mig glad <3 Ha en bra kväller =)

  SvaraRadera