fredag, februari 17, 2012

Uppladdning inför morgondagens besöt på Syfestivalen.

Jag har mitt eget sätt att ladda upp inför Syfestivalen .
Umgås i några dagar handgripligen med mina garner...sorterar... plockar......någon form av inventering kan man kanske kalla det.Sen när jag kommer till mässan så är jag liksom "mätt"på garn.Fick ett så fint skåp av min son.Den blev full när jag plockat in det mesta.
Nu kan jag se i allafall det mesta av mitt garnlager.Fortfarande ligger det lite under sängen ....och i påsar....och...jag har visst lite bomullsgarn nere i källaren.Visserligen har det mesta av garnet c:a 20 år på nacken,men det stör inte mej.Är för snål för att köpa dom dyra sorterna som finns i affärena.Det mesta jag stickar går till välgörenhet, och garn har inget bäst före datum.Kanske möjligen mohair....det har jag en hel del av.Vet inte riktigt vad jag ska göra med det.Kanske någon har tips??????Det mesta är lite långhårigt....luddar av sej när man stickar.Kanske man skulle kunna blanda med strumpgarn och sticka vantar......hmmm...nu fick jag en idé......det måste testas.

Har också gjort en liten broch åt mej.Den ska jag ha på mej i morgon på mässan.Dom som har någon form av virkad/stickad broch har jag kanske haft kontakt med via FB eller bloggledes.4 kommentarer:

 1. Jag känner mig stolt när jag ser ditt garnlager. Mitt är ju bara hälften så stort =D
  Då behöver jag inte ha dåligt samvete om jag skaffar mer, eller hur?!?
  Önskar dig en riktigt härlig Syfestival!

  SvaraRadera
 2. Tack för titten i bloggen. :)
  Ja men himmel, jag har också varit lat här i din fina blogg.
  Haha, ja det blir mycket FB mellan varven. Har tex en företagssida där samt är med i några handarbetsgrupper som jag gillar. Härligt med allt garn. :)
  Har 2 mindre skåp, jag fick efter Sambons mormor. Har garner och lite annat i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det en utmärkt plats att ha sina garner på ! Lägg lite lavendel mellan garnerna oxå så skyddar man dem lite från ovälkomna gäster men det vet du säkert..Sen är det så perfekt att man bara kan kika lite lätt för att veta vad man har..Men du kanske behöver ett skåp till så blir du av med alla kassar , för jag har blivit anti mot dem när jag väl upptäckte så mycket lättare det blivit!Ha det så kul idag !Kram =)

   Radera
 3. Oj vad garner du har! Fint när man ser dom så bra, önskar jag hade ett skåp :)
  Ha det så kul på syfestivalen, jag kommer inte dit den här gången....
  Glada hälsningar =)

  SvaraRadera