torsdag, augusti 05, 2010

Vad har SOAN gjort sen sist.......

Har varit på landet över helgen ....fint väder ...inget regn...lagom molning.
Sonen och hans käresta var i skogen och plockade blåbär....dom var stora och fina.
Min rygg gillar inte den sortens "idrottsliga"övningar så jag stannade hemma.
Efter hemkomsten plockades fästingar -OJ OJ OJ.....8 stycken från Ossi och Dexter(schäfer på 49 kg) hade 4 stycken .Jag tycker fästingar är vidriga.
Grazza Lady henne gillar inte fästingarna-hon fick vara i fred.....
MEN...JAG fick mej en"kyss"av en fästing fast jag inte ens var med i skogen....Den kyssen väckte"Rosen"i min högra ben.När jag kom hem i söndagskväll hade jag feber och halva benet var rött.Det var bara att gå till doktorn på måndag morgon och på Kåvepenin-en 10 dagars kur.
Så kan det gå när inte haspen är på


2 små pärlhundar har sett dagens ljus....måste göra fler under veckan.
Finnkampsvantar denna gången virkade,ett jättebra mönster

Harvfärdiga muddar...ska fuktas,blockas och sys ihop.


Cirtonskivan har vuxit också som synes.6 kommentarer:

 1. Jobbigt med fästingar. Varför måste de finnas? Hoppas att ditt ben blir bättre nu när du fått medicin. Du har minsann inte legat på latsidan - kul med finnkampsvantarna. Och pärlhundarna är ju jättesöta. Lycka till med allt övrigt och ha en fin helg!
  Maria

  SvaraRadera
 2. Fästingar är verkligen pest. Vi kom precis hem från blåbärsskogen. Gårdagens plockning räckte till muffins och de vi plockade idag räcker till en stor paj och två mindre, eller fler muffins.
  Väldigt söta pärlhundar.
  Krya på dej.

  SvaraRadera
 3. Gulle dej såå söta pärlhundar! Om mina artrosfingrar inte var så stela o motspänstiga skulle jag gärna försöka göra en...
  Tror att ett medel mot fästingar heter Fontin. Det appliceras i nacken på hund/katt och djuret slipper fästingar.Vet ej om det funkar på folk, så testa inte!
  För 15-20 år sedan hade jag en fästing på innanlåret kunde knappt sova på hela natten. Nästa dag hade VCs personal stora problem att få bort den...slapp i alla fall infektion

  SvaraRadera
 4. Vi kan inte använda fästingmedel på hundarna,det finns en liten katt i familjen och katter ska inte komma i beröring med fästingmedel säger dom som vet.
  Så det är bara till att plocka,plocka plocka.Tur att inte jag behöver göra det,skulle inte klara av det.

  SvaraRadera
 5. du är så himla duktig

  SvaraRadera
 6. Anonym1:44 fm

  Hej
  Jag undrade om du säljer något du gör. Jag ville ha en vit pärlhund med en rosa roset det är en speciel present. Om ni kan så skicka en e-mail till kontakten nedanför.

  Tack!

  Drake_97_@hotmail.com

  SvaraRadera