tisdag, september 22, 2009

Nu märks det att hösten har kommit.

Har fått lite beställningar på raggisar och pulsvärmare.Den här konstiga randiga saken ska bli pulsvärmare...grundmönstret är en vante , jag vill prova en annan modell på pulsis.Den bör vara lite längre och och så ska den gå upp på handryggen.Jag vet att det finns andra modeller,men jag vill prova något nytt.Köpte garn hos Meija i Sundbyberg,det fanns mycke nytt i garnväg.
Jag ligger lågt med garninköp men kommer det beställning så då måste man ju köpa lite.

Regia garnet har utgått.Dom där garnfirmorna köper upp varandra enligt Meija.Svarta Fåret har ett garn som heter Frost som ska vara samma som Regia.I senaste Hemmets Journal finns det fina mönster på just Frost garnet,fast inte i nätupplagan av tidningen.Så hade hon detta härliga garn ON line Temptaition.Jag föll pladask........det här ska bli en halsduk till mej.Jag pärlade i går kväll,fick mönstret på en sån här talgbollen som Kattqarina har gjort .
Kom igång lite på den, det kommer bild senare när det är något att visa.Samtidigt när jag ändå var inne i stan så passade jag på att kika in hor Marias Garn.Köpte garn till raggisar,Ingen bild på garnet för den påsen ligger kvar hos pärlfröken,så kan det gå när man inte har tanken med sej.


6 kommentarer:

 1. O jisses vad du pysslar!! Ska bli spännande att se pulsvärmarna!

  SvaraRadera
 2. så snygga vantar du håller på med
  skall nog oxå försöka mig på ett par vantar
  ha det gott
  kramiz

  SvaraRadera
 3. Jättefina saker du gör hur får du dina beställningar?
  Hälsningar Margita

  SvaraRadera
 4. här går det undan vill jag lova !
  Jo du det är ödsligt på den nya bloggen.....ler !
  har liksom inte blivit av,men den får vara som den är så länge.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 5. Så underbara fåglarna var i pärlor, tänk dom som domherrar, ljuvliga. du kommer få till dessa pulsvärmare utan bekymmer, själv stickar jag ett par av ditt mönster ikväll. kommer ständigt tillbaka till det mönstret
  Kram

  SvaraRadera
 6. Margits=Jag får beställningar av släkt och vänner och så går ryktet förståss,som tur är så händer det inte så värst ofta.Men så här till hösten så brukar en del vilja ha nystickat.

  SvaraRadera