tisdag, augusti 11, 2009

Datorn ska bli utbytt.

Ja....det ska bli en ny dator......en ny för mej alltså.Ska få överta sonens,han har skaffat sej en bärbar.Han ska bara rensa den han har nu från allt ovidkommande.Troligen är min"burk"fullmatad med skräp.Program som krockar med varandra....eller hur dom nu har förklarat det.Jag fattar-nada-men strunt samma,snart är det över.
När jag fick den så blev den troligen aldrig"tömd" så nu opponerar ned sej.

Jag kämpar på med min"uppifrånochner kofta"Jag har en ärm kvar.Ska försöka få den klar till på lördag.För då ska VM-stickningen sätta igång.Gillar att titta på idrott.

Onsdagen försvinner(tyvärr) ska åka en tur till Mariehamn,fram o tillbaka under dagen.

SFK ska ha styrelsemöte på båten och jag är ansvarig för festkommitén så det är bara till att följa med.Kommer hem vid 8 på kvällen så jag hinner ju titta på kvällsändningarna,

Jag ska nog vara kvar i"Christian Olsson"grupp.Kan inte riktigt bestämma mej för vad jag ska göra,har så många saker som jag vill göra.Kommer nog att sticka lite Yemenvästar eller disktrasor,kanske en och annan mössa.Så har jag börjat på den beställda klänningen...det är ju en riktig långkörare,men jag vill inte"bara"sitta och sticka på den.Det skulle bli för tråkigt.

3 kommentarer:

 1. Så nära med din oppåner....Den blir säkert klar i tid. Min blir klar idag.
  Ha det gott.
  Eva i Lund

  SvaraRadera
 2. så tråkigt med data strul
  så snygg klänning
  ha det bra
  kramiz

  SvaraRadera
 3. Anonym5:28 em

  Det var på tiden! Med datorbyte alltså. För nu dör jag snart om jag inte får se bilder på allt underbart du håller på och tillverkar.

  SvaraRadera