tisdag, juni 30, 2009

Så har det hänt igen......

Så här tjusig är jag....rosinfektion igen.Det gör jäkligt ont,svider och bränner och lite feber har jag också.Nu är det till att sitta med foten högt och käka penicilin.I går morse hade jag några små röda fläckar på benet,och på eftermiddagen såg det ut så här.
Det har blivit min egen lilla sommarplåga.Förra sommaren såg bener nästan likadant ut.Jag har problem med min höger häl,får lätt självsprickor och då är det som upplagt för rosen.Hädanefter blir det till att ha sockor ALLTID!!!!!!Inte så kul när det är varmt,men det är bara till att gilla läget.Koftstickningen får vila ett litet tag.
Denna lilla barnmössa blev klar i gårkväll.Hittade mönster i en finsk sticktidning.Stickad i tjockt bomullsgarn med stickor 4.Kanten och den lilla skärmen är virkad.4 kommentarer:

 1. Ajajajaj! stackars dig! Hoppas det lägger sig snart, det där gör ont!

  Kram?

  SvaraRadera
 2. Säger detsamma ,stackars dej !! Förstår att det e jobbigt nu med i värmen o särskilt om man måste ha sockar på sej ! Sicken tur att du kan göra egna sockar då o piffa till det lite !hehe..Vad söt mössan e ,finns den til vuxen med o har du isf mönster till den ,skulle hemskt gärna pröva på o göra en sån till mej själv,krya på dej nu !kram =)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken osis du har!! Krya på dig! Vilken tur att man inte stickar och virkar med fötterna =)) Men orken är ju inte på topp, när man åker på en infektion!

  Jättesöt mössa!

  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Men kära nån!!!!!!!!!!!!!!!! KRYA PÅ DIG! Sänder massor med tröstkramar.

  SvaraRadera