tisdag, maj 13, 2008

Maj sockorna klara.


Ytterligare ett par sockor har blivit klara.Seduction sockorna.

Garn= Hjerte Sock 4,ett danskt garn

Stickor nr 2,5

Det gick åt bara 55 gr till sockorna,

Denna gång köpte jag garn.Hittade inget roligt garn i mina påsar.
Hittills har jag klarat mej på garn från mitt lager.
Nu väntar jag med spänning på nästa månads sockmönster.
Varje gång jag ser att månadens sock mönster är på engelska så känns det som...näää det där klara jag inte.Men efter ett tag så tar nyfikenheten över,måste ju i allafall försöka.
Jag kör fast ett antal gånger,då lägger jag undan allt.Tar till virknålen i stället,men tankarna finns hela tiden hos sockorna.Efter några dagar så provar jag igen och VIPS så fixar jag det som om jag aldrig har gjort något annat.Visst är väl den mänskliga hjärna klurig.
Jag hade aldrig stickat efter engelska mönster förut.Men efter att jag fick dator ,började blogga,ser allt fint som görs på alla bloggar,ja då måste man ju prova.
Det är aldrig försent att börja. 70 års är ingen ålder som synes.
Jag skäms inte att säga att jag är stolt över mej själv.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att dina sockor blev jättefina och att du är jätteduktig (det låter lite dumt men du förstår vad jag menar!) som inte är teknikfientlig utan tvärtom och antar utmaningen med engelska mönster som du gör! Strongt! Blir alltid inspirerad av dina verk.

  SvaraRadera
 2. Snygga strumpor! Förlåt at jag inte har skickat för sköldpaddan än!! Har inte glömt bort dig. Tiden har bara runnit iväg. Det kommer!!
  Kramar Ida

  SvaraRadera
 3. Du är jätteduktig och du har helt rätt, 70 är ingen ålder alls:)

  SvaraRadera
 4. Jättesnygga sockar! Och du ska vara stolt, alltför många äldre blir helt förskräckta vid tanken att testa nåt nytt. Måste förresten berätta att min far blivit med dator nu vid 79 års ålder :) Så det finns fler som vågar trots relativt hög ålder *ler*

  SvaraRadera