tisdag, februari 12, 2008

Resultat från Pärlkvällen.

Den här lilla krabaten fick jag ögonen på under kvällen.Det blev kärlek vid första ögonkastet,så nu ligger den lilla "mr devel" och väntar på att få bli till.Det ska bli ett mobilsmycke har jag tänkt.
Så här mycke hann jag med på 4 timmar.Inte så tokigt.Lite dålig bild men jag är ju ingen hovfotograf precis,blixten ger så konstig färg ibland.Hade ingen aning om att det skulle vara små hjärtan på skapelsen.När jag började sortera fram pärlor och färger då såg jag att det skulle vara hjärtan med.Typiskt mej.Har haft mönstret liggandes i månader .Nu när det är några dagar kvar till Alla Hjärtans dag då kommer jag igång.Men bättre sent än aldrig.

Så här ser servettringen ut uppiftån,det är små hjärtan som lyser så sött.Hinner nog inte få klart till på torsdag,det ska ju vara 2 stycken.Är upptagen hela dagen.Först Sjukgymnasten sedan lunch med syrran,efter det ska jag på styrelsemöte och i kväll är det stickcafé igen och det kan man ju inte missa.Jag kan ju ta med pärlorna dit förståss,det var ingen dum idé.Då kanske jag hinner få ringarna klara iallafall.


6 kommentarer:

 1. Du är så otroligt duktig, vilket pilljobb.
  Pärlor på detta sätt kommer jag aldrig att göra vilket får mig att beundra dina extra mycket, du gör så mycket snyggt. Helt otroligt.
  Det är alltid kul att titta på dina senaste alster, vad du än gör, däremot är jag dålig på att kommentera, ber om ursäkt för det.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mr Devil var ju för kul!

  SvaraRadera
 3. Strumpstickan,jag kände på mej att du skulle gilla den,

  SvaraRadera
 4. Mr Devil som mobilsmycke, hehehe... vem kan väl leva utan en sådan... ... ... HUR har man kunna göra det - och måste man fortsätta leva utan honom? ;)
  Må så gott... värmländskan... kramis, ngn som alltid meddelat hon varit en häxa i ett tidigare liv... och han hör väl också dit? Sägs ju det vi påsk om inte annat, hehehe...

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag undrar om du är intresserad av samla strumpklubben strumpor på ett och samma ställe på Dockmammans stickcafé.
  Man behöver inte vara medlem för att få ladda upp sina bilder,tänkte att det kunde vara roligt att samla dom på så samma ställe så man fick en lättae överblick på alla strumpor.

  Du går bara in här http://dockmammansstickcafe.zoomin.se/galleri.html och letar upp var och ens månads galleri...

  Mvh
  Dockmamman

  SvaraRadera
 6. En hjärterkram till Dej från mej, och tusen tack för det fina kortet ... jag blev så glad både över motivet o orden... Kram!

  SvaraRadera