söndag, februari 17, 2008

Ett och annat har blivit klart.


Har stickat på en sjal under Let'sDance,nu är den klar.Den ska få sträcka ut sej lite också.Sen får vi se vart den hamnar,inte i min garderob i allafall.Inte min färg precis.Fick garnet av en bekant.Någon sorts mohair köpt i Turkiet.
Så har sockorna blivit klara också,gjorde en picot avslutning på dom,istället för resår.Det blevinte så tokigt.Gillar den där avslutningen.
Sockorna jag stickar på rundsticka har fått sina hälar,det går ganska bra att sticka på 2 rundstickor.Lite "lockiga"stickor men det går.Fats jag har beställt Addi stickor från Garnhärvan.

Jag vet,jag vet.... jag skulle ha kunna åkt in till stan och köps i en garnaffär,men nu är det så att går jag in i en sådan "godis"affär så kommer jag ut med ett antal nystan,och jag har bestämt att inte köpa garn på ett tag.Fast det löftet flyger nog all världens väg i slutet på månaden.Då är det Syfestivalen i Sollentuna.3 kommentarer:

  1. Syfestival i.. nääeee...det har jag inte läst, det har jag inte, det ligger ju så långt bort och näääeeee.... *skrattar*

    SvaraRadera
  2. Åh, så mycket du gjort sen sist jag var här inne och hälsade på dej! Både sockarna och sjalen är jättefina! Mottagaren av sjalen kommer att bli överlycklig, det är jag övertygad om!

    SvaraRadera
  3. Vad Du är duktig o produktiv..Nu komme jag inte att kunna åstadkomma något på länge .. verkar det som .. inte sticke iallafall... En varm kram till Dej!

    SvaraRadera