söndag, februari 24, 2008

En liten "ommöblering"på bloggen.

Jag fattar"nada"när det gäller det här med data.Hur får man en tjusig avlång bild högst upp?????Ingen aning.Vågar inte ändra i HTML-hieroglyferna,inte för att jag skulle ens veta var eller vad jag ska ändra.
Så nu får det bli lite ommöblering på bloggen.Vet inte vad som hänt,men jag får ett stort område "tomt"i slutet på endel inlägg.Fattar inte vad som händer.Markören lever sitt eget liv.Den vill inte gå dit jag vill. Försäker minska ner"gapet"med det vill sej inte.
Lånade en bok på biblioteket om hur man bloggar med Blogger,men inte hittar jag något i den heller.Får väl fortsätta och läsa i den.5 kommentarer:

 1. Den smala upptill vet jag inte men kanske om du gör en smal bild i photoshop eller något bildprogram...

  Nertill får man trycka på delete när man skrivit sista punkten så att slutet på utrymmet kommer upp ifall man råkat få det lite långt efter radbyte m.m...

  SvaraRadera
 2. Har provat med smal bild,men det blev inte bra.
  Delete funkar när "den vill"
  Det är något annat fel för när jag ska starta mitt skrivande så ligger markören en bra bit ner på sidan.
  Tack iallafall för tipsen.
  Det funkade helt plötsligt i går kväll.Hmmm....få se nästa gång jag ska

  SvaraRadera
 3. Häpp!
  Om du står i slutet av texten, och i html-läget kollar in om du har en hög med p med mindre och större än tecken framför och ett /... Tänk < / p > om det går - vill inte skrivas här, godkänns ej! eller ngt liknande (plötsligt blev det totalt tomt i skallen, JA ;)) Radera allt utom en möjligen... en kan vara ok på slutet där dock... kolla så får du se!!!
  Må så gott... värmländskan Bim, som ska kolla på sin gamla blogger om jag inte somnar, eller du fått svar innan jag gjort det ;)

  SvaraRadera
 4. Kom att tänka på det där med att markören går sin egen väg... ta ut kulan ur musen och blås rent och diska kulan med varmt vatten, diskmedel, torka och stoppa ihop igen...

  SvaraRadera
 5. Strumpstickan.
  Tack för tipset.Hahaha......ta ut kulan ur musen...,skrattade gott när jag läste det.

  SvaraRadera