fredag, januari 18, 2008

Så här bor mina rundstickor.


Mina rundstickor har flyttat in en ny "bostad"Dom bor nu i en pärm med.Alla fick ett eget rum.Jätte bra,nu är det en smal sak att hitta rätt stickor.Tidigare har dom bott som packade sillar i en låda.Nu kan jag hålla koll på vilka storlekar jag har.Det har varit lite sisådär med den saken märkte jag när jag installerade varje sticka.Nu är det ordning på torpet.

5 kommentarer:

 1. Jaa.....fotofickorna köpte jag för sisådär 20 år sedan(hihihi)tror inte att det finns sådana längre,men till detta är dom förträffliga.

  SvaraRadera
 2. Vilken smart idé! Det finns inget som är så jobbigt att hålla rätt på som rundstickor, speciellt inte efter att originalpåsen har försvunnit! Ta patent på det där!1

  SvaraRadera
 3. Vilken fin idé har alltid undrat hur jag ska ordna med stickorna, har mina strumpstickor och de vanliga stickorna har jag i ett fack som hänger på väggen i stickrummet.

  Jag köpte det facket på rusta för 10kr och det är 9 fack tror jag händigt.

  Ha det gott/Dockmamman

  SvaraRadera
 4. Lysande! Tackar ödmjukast för tipset, tror bestämt jag har ett gammalt oanvänt album med lämpliga fickor liggande nånstans. Det blir skillnad mot nuvarande påsar-i-påse-system som jag kör med.

  Ha det jättegott!

  SvaraRadera