fredag, augusti 03, 2007

Min kropp strejkar just nu.Gillar inte läget just nu!!!!Hela veckan har varit botten.
Ont i axeln sedan förra veckan.
I måndags vet jag inte riktigt vad jag gjorde när jag var ute och gick.Ett steg blev liksom lite fel.
Det ryckte till i ryggen .....så var det färdigt igen.Nerven i korsryggen vaknade till liv,så nu får min sjukgymnast lite mera jobb.Det tar väl någon vecka innan jag kan gå som folk igen.
Som om inte det skulle räcka.....
I torsdags morse var jag öm i mitt högra ben.Vad såg jag ....jo en rodnad som jag känner allt för väl igen. Rosinfektion.På morgonen var det bara 6-7 större prickar men 3 timmar senare såg det ut så här.Har haft det 4 gånger under 2000-talet.Alltid på samma ben.Känner igen symtomen,så det var bara att ringa Närakuten för att få en penicilinkur.

2 kommentarer:

 1. Stackars dig, kramar om!

  SvaraRadera
 2. Oj, oj vad du är drabbad. Har aldrig haft rosfeber själv men några av mina vänner har haft det och de blev så in i bängen sjuka, jättehög feber!Har du det också?

  Såg också att din rygg strejkar, har själv samma problem. Skulle bara böja mig ner o plocka upp världens lättaste lock till tvättkorgen och ritsch så kändes det som om ryggen skulle gå av, höll på o svimma. Sitta var/är ju omöjligt så jag fick ligga o sticka - inte det roligaste....Kan tillägga att jag börjat på Yoga för fibrotanter (jag har fibromyalgi) o det är nog det bästa jag gjort. Tror att jag kan nå hur långt som helst med detta, upptäckte att jag andades bara med övre delen av bålen så diagragman fick ingen som helst motion och då får man lätt såna här elaka rygg-ritch som jag får.
  Du känner kanske igen mig, det är Ingrid från Uppsala som älskar att sticka dina bosniasockar.
  Jag besöker din blogg dagligen, blir glad av den. Beundrar din skaparglädje trots att din kropp "kajkar".

  Kramar från Ingrid i Uppsala

  SvaraRadera