tisdag, juli 17, 2007

Barnbarn varvas med stickning denna vecka/Lapsenlapset ja puikot yhteistyössä tällä viikolla.











Den här veckan delar jag min tid mellan barnbarn och stickningar.Det har spelats minigolf både i går och i dag.Mormor har inte vunnit någon gång.I går fick jag 87 poäng.7 åringen tröstade mej med"-du fick ju inte 100 i allafall".






På stickfronten så är det magic loop strumpan som kryper fram sakta men säkert.Fast jag förstår inte vad som hände för rätt va'det är så börjar jag att sticka på ett par halvvantar.Hittade ett garn nystan som jag tänkte,att det där skulle säkert passa till pulsvärmare eller halvvantar.Så blev det med det.


I kväll har jag stickat på en socka utan mönster eftersom det var en deckare som skulle avnjutas.Då måste det stickas något utan mönster.










Tällä viikolla touhuan lastenlasten kannsa päivät,niin että neulominen jää vähiin.Eilen ja tänään ollan pelattu minigolfia.

Pojat tykkää pelata,pitäis vaan voittaa joka kerta,siitä vähän harmitellaan.Magic loop sukat edistyy pikku hiljaa,on vähän outoa neuloa tällä tavalla mutta kai se siitä vähitellen paranee.Eile illalla sattui eteeni lankakerä,ja se kerä vaati että "tee nyt jotain minustakin"ja minä kun olen kiltti ihminen,niin laitoin kämmekkäät alkuun.

Tänä iltana tuli hyvä salapoliisi sarja telkkarista niin piti aloittaa uus' neule,tälläkertaa vaan tavallista sileää neuletta,että pystyy pitää silmät kuvaruudussa,sillä yks'kaks'totain jännää tapahtuu,silloin ei sovi että on katse jossain muualla.

3 kommentarer:

  1. Hej Soili, jag hade länkat till fel bok av Kristi Porter men hoppas att du kanske såg det? Kolla igen och se om du har fått rätt i beställningen för det går säkert att ordna till det, annars tar jag på mig felet och köper i så fall 'felboken' av dig om du vill?

    Ber om jätteförlåt!

    Den 'rätta' boken kostar 154:- och heter 'Knitting for Dogs'

    SvaraRadera
  2. Jag har skrivit in rätt länk till rätt bok i min blogg nu...

    SvaraRadera
  3. Nos prolemos Monica.jag letade via författaren och hittade t.o.m.ett bättre pris på sundaybooks.se.Där kostar den 134:-
    fraktfritt.

    SvaraRadera